Skip to toolbar

Wat is de beste wasmachine?Als je een nieuwe wasmachine nodig hebt, omdat je wasmachine stuk is of omdat je op jezelf gaat wonen dan wil jij natuurlijk de beste wasmachine! In dit artikel zit je dan goed, hier krijg je namelijk meer informatie over de duurzaamheid, merken en de soorten wasmachines die je op de markt kan vinden. Lees daarom gauw door.

Duurzaamheid

Een wasmachine heeft eigenlijk een levensduur die wettelijk vastgesteld is. Deze is 2 tot 8 jaar, maar door gebruik kan dit per wasmachine verschillen. Een wasmachine die dagelijks gebruikt wordt en niet schoon gemaakt wordt zal minder lang meegaan dan een wasmachine die eens per week gebruikt wordt en netjes afgenomen wordt. Daarom moet je duurzaam zijn met je wasmachine, zodat deze minder snel slijt.

Welke wasmachines zijn er en welke merken zijn er te vinden?

Wasmachines komen in 3 vormen, deze vormen zijn afhankelijk van hoe je de was in de wasmachine doet. Er zijn wasmachines met een bovenlader, waarbij de vuile was aan de bovenkant de wasmachine ingaat. De meest bekendste wasmachine is toch de voorlader, dit is de wasmachine waar de vuile was aan de voorkant van de machine in en uit gaat. Dit traditionele design is in verschillende merken te vinden en ook in was-droog combinaties. Om een aantal merken te noemen die tegenwoordig op de markt te zien zijn aan wasmachine zijn: Miele, Siemens, Samsung, LG, AEG, Bosch en vele andere. De prijzen verschillen per merk, maar ze doen in principe allemaal hetzelfde. Sommige hebben extra functies voor een was tegen dierenharen of een extra delicate was voor zijde.

 

Als je de beste wasmachine zoekt dan ligt dat aan je persoonlijke wensen, sommigen houden van bovenladers terwijl andere liever een was-droog combinatie hebben met een voorlader. Het kan ook aan je budget liggen, alom staat Miele bekend als een duur witgoedmerk waar een wasmachine makkelijk 1000 euro kan kosten.

 

Bron: De Beste

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *